Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Модерни и минамилистички – Calvin Klein часовници – FRIDAYSHOP

Блог објава

Модерни и минималистички, Calvin Klein часовниците и накитот ги претставуваат сите аспекти на познатиот бренд. Ова е првиот швајцарски дизајнерски моден бренд кој започна по соработката на американскиот Calvin Klein и швајцарската Swatch Group во 1997 година. Тие првпат започнаа во 2004 година, па од тогаш до ден денес, редат неверојатни успеси.

Оргиналните геометриски креации, донесоа дизајни кои се течни, сензуални и органски, или одраз на денешниот тренд. Денеска брендот напредува и е најдобар во својата класа кој нуди совршен дизајн, со силна, чиста, модерна и веднаш препознатлива естетика на Calvin Klein, во комбинација со извонреден швајцарски квалитет.

Сите Calvin Klein часовници можете да ги најдете онлајн кај нас на следниот ЛИНК

CALVIN KLEIN DELUXE

CALVIN KLEIN CITY

CALVIN KLEIN CITY

CALVIN KLEIN BOLD

CALVIN KLEIN STEADFAST

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.