Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
На тема нега и одржување: Што треба да има еден маж во својот дом? – FRIDAYSHOP

Блог објава

Иако порано сето тоа беше табу тема, денеска се покажува дека мажите и жените речиси идентично поминуваат време за негата и одржувањето. Светот на негувањето не е повеќе само женска тема, бидејќи мажите влегоа во овој свет многу внимателно и денеска поголемиот дел од мажите знаат да одберат што е добро и знаат кои брендови за козметика се најквалитетни во светот.

Како машки магазин постојано се трудиме да ви ги претставиме најновите трендови од светот на модата и негувањето, па денеска ќе ви претставиме неколку производи кои сметаме дека еден маж треба да ги има во својот дом…

Promixx шејкер на батерии

За сите Вас со динамичен стил на живот, Promixx е вашиот нов најдобар пријател. Револуцинерниот шејкер на батерии веќе достапен во Македонија.

SHISEIDO MEN АКТИВЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ЕНЕРГИЈА 50мл

Моќен концентрат кој им пркосува на годините и кој веднаш обезбедува цврстина, издржливост и енергичен изглед. Формулиран од високо ефикасни состојки овој мулти третман ја корегира појавата на оштетена кожа предизвикана од различни фактори како што се стареење, замор, еколошки стрес и брзо ја зголемува силата и виталноста на кожата.

Восок за коса SP MEN TEXT STYLE WAX 75мл

Високо квалитетен восок за коса од брендот WELLA SP кој има ефект на брзо сушење кој што ја одржува светлината на косата и има мат ефект. Ја формира површината на косата.

Масло за брада Bradakadabra

Висококвалитетно масло за брада од македонскиот бренд Bradakadabra. Станува збор за масло од природни состојки кои го хранат и негуваат влакното. Ја отплеткува брадата и го елиминира фризи-ефектот. Брадата омекнува и станува свилена, без да се сплеска. Длабински го регенерира влакното.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.