Блог објава

Мокасини или познати како Loafers чевли. Станува збор за дизајн на чевли кој за прв пат се појавил во Норвешка во далечната 1930 година. Од тогаш, овој тип на чевли се синоним за комфорт и добар стил, пред се поради нивниот безвременски изглед.

Овој дизајн на чевли никогаш нема да застари во машкиот моден свет, особено ако се комбинира со добар аутфит. Ваквите мокасини може да ги најдете во различни материјали, стилови и бои.

Изборот е бесконечен, но ние денеска се одлучивме за нашиот фаворит за ова лето, маслинестата мокасина која е достапна на нашата онлајн продавница за мажи FridayShop.

Остави коментар

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.