Блог објава

Вчера, 28 август 2018 година, беше интернационален ден на лептир машните. Поради таа причина денеска се решивме да дадеме чест токму на нив. Знаеме дека во машката мода, многу големо влијание играат модните детали, па така лептир машната е задолжителен аксесоар кога се носи смокинг, елегантен костум, или пак класична панталона во комбинација со класична кошула и блејзер.

Постојат различни видови на лептир машни, а тој најмногу зависи од типот на реверот на сакото со кое што се комбинира, како и од видот на јаката на кошулата и самата конструкција и облик на лицето.

Еве ги нашите неколку предлози за лептир машни…

Да започнеме со класиката, црна лептир машна. Црн смокинг, со црна лептир машна и црни лакирани чевли е безвременска комбинација и незаменлива елеганција.

Оваа машна можете да ја купите на следниот линк.

Следниот наш избор е црвена лептир машна. Црвената боја е одлична за свечените прилики и вечерните излегувања кои бараат елегантни комбинации.

Оваа лептир машна можете да ја купите на следниот линк.

Еден од терндовите кој се појави во последните неколку години е дрвената лептир машна. Издвоете се со оригинален моден додаток и бидете запаметени. Еве два наши предлози…

Овие дрвени лептир машни можете да ги купите на следниот линк.

Сепак не секогаш изгледот ви е комплетиран само со лептир машната. За да имате комплетен изглед и за да ги добиете три важни модни детали, ви го претставуваме македонскиот производ и бренд Mr. Triton Gift Box. Ова претставува специјална кутија создадена за модерниот господин која во себе содржи микс од три производи: лептир машна, џебно марамче, китенка за на сако или додаток за на кошула. Еве два наши предлози…

Овие пакети можете да ги купите на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.