Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Новата колекција на маици на Friday е веќе во ПРОДАЖБА – FRIDAYSHOP

Блог објава

Бидете секогаш пред другите. Бидете секогаш различни. Бидете уникатни.

Ви ја претставуваме новата колекција на маици од нашиот бренд Friday. 

Новата колекција која официјално ќе се појави наредната недела, ќе претставува спој на модерни и кративни дизајни, инспирирани од секојдневието.

Урбани, култни, секојдневни, за на сако и фармерка, за буквално секој момент, новата колекција е за сите вас кои сакате да бидете различни и единствени.

Затоа бидете први и единствени и купете си маици со кој ќе оставите голем впечаток кај сите на следниов ЛИНК


Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.