Блог објава

Аксесоарите се важни, бидејќи тие ја прават разликата! Бидете елегантни, различни, моќни преку новите алки од брендот Calvin Klein кои единствено можете да ги најдете онлајн на нашат аонлајн продавица www.fridayshop.mk

Погледнете ги сите модели кои ни доагаат во неколку бои.

Остави коментар

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.