Блог објава

Бирањето подарок за маж може да биде долга и макотрпна работа, без оглед на тоа дали се работи за роденденски или празничен подарок. На крајот сите избори се сведуваат на – сет за бричење и нега, некој паметен уред, гардероба или часовник, ако решите повеќе да потрошите.

Но, еве шанса да откриете што навистина сакаат мажите.

Пепелник за пури 

Секоја пура си заслужува внимание и неколку потребни аксесоари со цел вистински да уживаме. Пушењето на пурата не може да се замисли без елегантен и соодветен пепелник. Овој пепелник можете да го купите на следниот ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.