Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Поло маица – број еден работа која ви е потребна за летото – FRIDAYSHOP

Блог објава

Кога ќе дојде летото често имаме проблеми со одбирање на модни парчиња за поформалните прилики. Ако треба да бидете поформално облечени на работа, а мачно ви е да ги носите кошулите и сакоата, поло маицата и еднобојните панталони се совршени за тоа. Поло маицата важи за едно од најкласичните модни парчиња во машкиот моден свет.

Можете да ја носите со кратки панталони, под јакна кога температурите се пониски или пок под костум или блејзер. За обичен кежуал опуштен ден можете да ја носите со патики, а за состанок на работа или со некоја девојка можете да ја искомбинирате со панталони и некои летни мокасини, бродарици.

Поло маицата е одговор на сите ваши прашања, а ние денеска ви претставуваме еден предлог од брендот Armani Exchange кој можете да го купите онлајн на следниот ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.