Блог објава

Без разлика дали летово ќе одите на море, езеро, планина.., или пак ќе се ладите покрај некој базен или во некоја длабока сенка, ова се 5 книги кои се апсолутни летни хитови.

Идејата е секој да си ја пронајде идеалната книга за ова лето и да ужива во неа.

Погледнете за кои 5 книги станува збор во продолжение

1. Начинот на Волкот од Волстрит – Џордан Белфорт

Контроверзниот Џордан Белфорт ексклузивно ни го отвора својот свет и ни нуди увид во сопствениот Систем на права линија – со чија помош успеа да создаде огромно богатство за себе и за своите клиенти.

Оваа книга може да ја купите на најдобрата онлајн продавница за мажи на овој ЛИНК

2. Приказната за AirBnb (Ербиенби) – Ли Галагер

Ова е извонредна приказна за создавањето и за развојот на „Ербиенби“, онлајн-платформа за изнајмување соби за престој, што денес е најголемиот провајдер на сместување ширум светот. На почетокот е само откачена идеја на соосновачите Брајан Чески, Џо Гебија и Нејтан Блечарзик, а сега е незаменлива алатка на милиони домаќини и патници.

Оваа книга може да ја купите на најдобрата онлајн продавница за мажи на овој ЛИНК

3. Е, баш ме заболе – Марк Менсон

Во оваа книга-водич за самопомош, што дефинира една цела генерација, авторот, кој е суперѕвезда во блогерските кругови, не нè замајува со глупости од типот дека треба постојано да се обидуваме да бидеме „позитивни“, за навистина да станеме подобри и посреќни луѓе.

Оваа книга може да ја купите на најдобрата онлајн продавница за мажи на овој ЛИНК

4. Becoming: Мојата приказна – Мишел Обама

Дури и кога таа приказна е пореална отколку што сакате да биде. Вашата приказна е нешто што го имате, нешто што ќе го имате засекогаш. Таа е нешто што го поседувате.

Оваа книга може да ја купите на најдобрата онлајн продавница за мажи на овој ЛИНК

5. Клубот 5 Наутро – Робин Шарма

Светски признатиот гуру Робин Шарма ви го претставува концептот на Клубот 5 наутро – докажан систем кој им помогнал на илјадници клиенти максимално да си ја зголемат продуктивноста, да си го подобрат здравјето и да уживаат во спокоен живот во ова динамично и стресно време.

Оваа книга може да ја купите на најдобрата онлајн продавница за мажи на овој ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.