Блог објава

Само затоа што е ладно надвор, не значи дека треба да го отфрлите костумот како ваша секојдневна модна комбинација. Всушност, тоа претпоставува дека треба да го носите на постратегиски начин, започнувајќи со чизмите. Се разбира, доколку носите костум, треба да внимавате каков вид на чизми носите, за да не го уништите вашиот изглед. Исто така, не треба да додадете нешто што нема да одговара на вашиот секојдневен стил. Започнувајќи од класични чизми, па се до водоотпорни кожни чизми, овие 5 модели одлично ќе се вклопат во секоја ваша модна комбинација.

1. Беж Челзи чизми

Стилски и длабоки машки чевли кои се совршени за секоја пригода. Одлично ќе им прилегаат на оние мажи кои сакаат опуштен стил. Освен во кежуал комбинациите, со овие чевли исто така одлично ќе изгледате и во костум, односно во елегантни комбинации. Поради тоа што се исклучително направени од кожа, тие се измислени за есенските и зимските денови од годината. Порачајте ги на следниот линк.

2. Кафени monk strap чизми

Стилски машки чизми совршени за зимскиот период. Одлично се вклопуваат во секоја модна комбинација. Нивни главен приоритет е смарт кежуал комбинацијата, но исто така може да ги комбинирате и со костим. Порачајте ги на следниот линк.

3. Кафени Челзи чизми

Длабоки машки кожни чизми кои се совршени за секоја пригода. Голем дел од луѓето ги комбинираат со костум поради нивната елегантност и удобност. Одлично се вклопуваат кај мажите кои практикуваат елегантен стил. Порачка на следниот линк.

4. Темно кафени Челзи чизми

Стилски и длабоки машки чевли кои се совршени за секоја пригода. Одлично ќе им прилегаат на оние мажи кои сакаат смарт бизнис стил. Освен во кежуал комбинациите, со овие чевли исто така одлично се комбинираат со одело, односно во елегантна комбинација. Порачајте ги на следниот линк.

5. Црни Челзи чизми

Црната чизма претставува совршенство за секој модерен маж. Овие елегантни модели може да ги користите за секоја пригода, особено за зимскиот период. Совршено се вклопуваат со секоја комбинација, од бизнис па се до кежуал стил. Порачајте ги на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.