Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Предлог часовник на неделата – Calvin Klein City – FRIDAYSHOP

Блог објава

Calvin Klein City е функционален машки часовник кој совршено се вклопува во секоја модерна комбинација. Овој часовник е составен со куќиште од нерѓосувачки челик и црн бројчаник кој што му дава впечатлив изглед. Карактеристиките на часовникот вклучуваат (меѓу другите) хронограф и датум функција.

Овој модел има отпорност на вода од 50 метри – може да се потопува во вода за периоди, така што може да се користи за пливање и риболов. Не се препорачува за спортски активности со висок удар. Часовникот се испорачува со оригинална кутија и гаранција од производителот.

Дополнителни карактеристики:

 • Аналоген часовник
 • Куќиште: нерѓосувачки челик
 • Хронограф: да
 • Функција за дата: да
 • Бројчаник: црна боја
 • Движење: швајцарски кварц (батерија)
 • Ремче: метално/сребрено
 • Водоотпорност: 50 метри
 • Гаранција: 2 години интернационална
 • Дебелина: 11 мм
 • Ширина: 40 мм

Овој часовник можете да го порачате на нашата онлајн продавница FridayShop.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.