Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Предлог часовник на неделата – Swatch Four Stitches – FRIDAYSHOP

Блог објава

Swatch Four Stitches важи за неверојатен и импресивен машки часовник од колекцијата Irony Big Classic.

Куќиштето е направено од нерѓосувачки челик што го прави овој часовник доста квалитетен, а кремастиот бројчаник дава еден уникатен изглед. Меѓу карактеристиките на часовникот се наоѓа и функцијата за датум.

Овој часовник важи за водоотпорен, но не е препорачливо да го внесувате во вода. Го доставуваме во оригинално пакување со гаранција од производителот.

Дополнителни карактеристики:

  • Аналоген часовник
  • Дебелина на куќиште: 12 мм
  • Куќиште: нерѓосувачки челик
  • Ширина на куќиште: 43 мм
  • Функција за датум
  • Бројачник: крем боја
  • Движење: швајцарски кварц (батерија)
  • Ремче: кафено/кожно
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Гаранција: 2 години

Овој часовник можете да го порачате на нашата онлајн продавница FridayShop.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.