Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Product Elements – FRIDAYSHOP

Product Elements

PRODUCT SLIDER

PRODUCT TAB

PRODUCT MASONRY

PRODUCT LIST

Showing 1–3 of 495 results

Sort by:
New

Маркетинг менаџмент: пристап за донесување на стратегиски одлуки

0 out of 5
2,450.00ден

Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки е е најсовремената и најдобрата книга достапна на интернет, со најновите развивања во интернет комуникацијата и дистрибутивната технологија во секое поглавје. Автори на книгата се Џон В. Мулинс и Орвил К. Вокер, а издавачка куќа е Арс Ламина. 

New

Маркетинг за немаркетинг менаџери: Водич за 21 век за интегрирано управување со ресурси

0 out of 5
1,390.00ден

Автор на ова прекрасно издание е Нортон Пели. Тој има 25-годишно искуство во менаџментот, маркетинг-менаџментот и во развојот на производи во „McGraw-Hill Inc.“, „John Wiley & Sons“ и во „Alexander-Norton“. Издавачка куќа Арс Ламина.

New

Практика на односи со јавност

0 out of 5
3,450.00ден

Фрејзер П.Сејтел е вонреден професор на Универзитетот од Њујорк и повремен професор на Универзитетот од Флорида. Тој со овој текст покажува дека добрите односи со јавноста нема да ги решат актуелните проблеми со рецесијата. Издавачка куќа Арс Ламина.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.