Детали за продуктот

New

Бел пепелник за пури

Бел пепелник за пури во коцкаста форма која одлично може да се вклопи во вашиот дом или канцеларија.

1,900.00ден

1 in stock

89. 1 in stock . / .

Description

Секоја пура си заслужува внимание и неколку потребни аксесоари со цел вистински да уживаме. Пушењето на пурата не може да се замисли без елегантен и соодветен пепелник.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бел пепелник за пури”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.