Детали за продуктот

New Sold

Восок за коса SP MEN PRECISE SHINE 75мл

  • Типови на коса – Сите типови на коса
  • Ефекти – држење на косата/дава сјаен ефект на косата
  • 75 милилитри

954.00ден

Out of stock

106. Out of stock . / / .

Description

Precise Shine восокот за коса од познатиот бренд Wella SYSTEM PROFESSIONAL е совршен за стилизирање на сите типови на коса. Производот овозможува задржување на светлината на косата и ќе ви овозможи да го преобликувате вашиот стил во текот на денот. Совршено е погодно за завршување на фризура и додавање на сјај.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Восок за коса SP MEN PRECISE SHINE 75мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.