Детали за продуктот

New

Восок за коса SP MEN TEXT STYLE WAX 75мл

Се употребува на сува коса

Клучни состојки

  • 75 мл
  • Petrolatum е вазелин, нафтена компонента, ја подобрува текстурата, помага при детонација и дава сјај и отпор на косата
  • Copernicia Cerifera Cera е растителен восок кој се користи како тврда компонента на восокот и конзистентен регулатор

954.00ден

1 in stock

107. 1 in stock . / / .

Description

Високо квалитетен восок за коса од брендот WELLA SP кој има ефект на брзо сушење кој што ја одржува светлината на косата и има мат ефект. Ја формира површината на косата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Восок за коса SP MEN TEXT STYLE WAX 75мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.