Детали за продуктот

Ново

Кафена деловна чанта

  • Кафена боја
  • 100% кожа

13,600.00ден

2 in stock

Compare
Спореди
805. 2 in stock / .

Description

Кафена кожна чанта со мошне класичен дизајн, кој станува се повеќе и повеќе убава со текот на годините и никогаш нема да го изгуби својот уникатен шарм роден во далечното минато. Контрастот на неа е неверојатен, и ова првенствено се должи на контрастните бои кои се протегаат по целата должина на чантата. Впечатокот дополнително го надополнува класичните кожни ремени со идентична боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кафена деловна чанта”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.