Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Како да престанете да се грижите и да почнете да живеете – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Како да престанете да се грижите и да почнете да живеете

Како да ја планираме и направиме поубава иднината, без да се оптоваруваме со непотребни грижи за неа?

400.00ден

2 in stock

819. 2 in stock . .

Description

Наместо да плачеме и да се каеме за направените грешки, треба да се соочиме со проблемот кога тој ќе се појави, трезвено да размислиме и да пристапиме кон негово решавање.  Токму во тоа ќе ни помогне оваа збирка делотворни, испробани рецепти. Тие ќе нè научат на нов начин на живот – ослободен од грижите, поисполнет и посреќен. Зашто овој прирачник ќе ви ги отвори очите за ситните мудрости што обично не ги забележувате.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Како да престанете да се грижите и да почнете да живеете”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.