Детали за продуктот

Ново

Кафена деловна чанта

  • Кафена боја
  • 100 % кожа

15,000.00ден

2 in stock

Compare
Спореди
808. 2 in stock / .

Description

Кафеава деловна чанта, рачно изработена од природна и посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кафена деловна чанта”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.