Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Кенедиевиот половина век – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Кенедиевиот половина век

Познатиот политички научник и аналитичар Лари Џ.Сабато- кој во времето на Кенеди бил тинејџер воодушевен од тогашниот претстедател- го истражува фасцинантното и огромно влијание што Кенеди го извршил врз медиумите, јавното мнение, како и врз деветте претстедатели кои дошле по него.

890.00ден

3 in stock

1343. 3 in stock . / .

Description

Џон Ф.Кенеди умрел пред повеќе од половина век. Сепак, заради големите ветувања и прераната смрт, неговиот лик и делото се уште сѐ актуелни.

Анкетите на јавното мислење во САД непрестајно сугерираат дека јавноста му дава на Кенеди повисоки оценки отколку на кој било друг претстедател по него. За нив, но и за оние што сметаат дека Кенеди ни би бил толку влијателен кога не би бил жртва на атентат, оваа книга е ризница на нови перспективи. Сабато го истражува убиството повикувајќи се на досега необјавени документи. Еднакво возбудливо, Сабато уверливо покажува како Џон Ф.Кенеди влијае врз политичките одлуки во САД, но и на остатокот од светот, многу децении по неговата смрт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кенедиевиот половина век”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.