Детали за продуктот

New

Кожен машки паричник

  • Маслинеста боја
  • Говедска кожа
  • Собира кеш и картички

900.00ден

3 in stock

1583. 3 in stock . / .

Description

Соединувањето на оригиналната изработка и вниманието кон деталите со свеж стил и модерен став, брендот е посветен на создавање на безвременски модни парчиња за да ги задоволи модерните барања.

Вистинскиот господин ги чува своите пари во рачно изработен паричник од високо квалитетна кожа.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кожен машки паричник”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.