Детали за продуктот

New

Компресирани чорапи – FitFlow

Боја: Тегет
Достапни големини: S, M, L, XL, XXL
Во цената е вклучена и доставата преку Нова Пошта(150 денари, 120 денари транспорт и 30 денари провизија)

740.00ден

1 in stock

Description

FitFlow компресивните чорапи се направени од високо-квалитетен, чешлан памук со низок степен на компресија (10-14 mmHg), што го прави погодни за сите дневни активности. Овој тип на чорапи често се советува за велосипедисти, работници, медицински сестри, луѓе кои имаат професии кои налагаат долг период на седење и/или стоење, патници, бремени жени, спортисти. Главни придобивки од носење на овие чорапи се: олеснување на активностите, намален оток и зголемена циркулација.

Главната употреба на оваа категорија на чорапи е при појава на оток на вените, како што се: тромбофлетит, варикозитети, венски проблеми од бременост, зголемена тежина и отоци, хронична венска инсуфиенција, профилакса што се јавува кај лица изложени на долго седење и стоење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Компресирани чорапи – FitFlow”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.