Детали за продуктот

Ново

Креативна визуализација – Шакти Гавејн

Со помош на моќта на имагинацијата можете да го создадете она што го сакате во животот, и многу повеќе:

– да ги искорените лошите навики,
– да ја зголемите самодовербата,
– да напредувате во кариерата,
– да ја развиете креативноста,
– да ги подобрите виталноста и здравјето,
– да практикувате длабока релаксација.

250.00ден

2 in stock

Compare
Спореди
830. 2 in stock .

Description

Креативна визуелизација е уметност на користење умствени слики и афирмација за воведување позитивни промени во животот. Успешно се применува во здравјето, образованието, бизнисот, уметноста, спортот – всушност, позитивно влијае на секое поле од животот. Долгогодишен бестселер  со продадени над шест милиони примероци во светот, овој прирачник уште со првото издание покрена ново движење во личниот развој.

Овој класичен водич изобилува со медитации, вежби и техники што ќе ви станат дел од секојдневјето и ќе ви овозможат да управувате со сопствениот живот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Креативна визуализација – Шакти Гавејн”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.