Детали за продуктот

New

Луле Big Ben Pipe red BB+B

Луле Big Ben Pipe red BB+B е елегантно луле во комбинација со црна и бордо боја. За оние хедонисти кои се вистински  уживатели на тутунот.

3,600.00ден

2 in stock

76. 2 in stock . / / .

Description

Луле Big Ben Pipe red BB+B е елегантно луле во комбинација со црна и бордо боја. Живееме во навистина брзо и побучно време, затоа одвојте време да застанете и да уживате во вашиот момент. Еден од начините да уживате и да се опуштете е пушењето луле. Вистински избор за вистинските хедонисти.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Луле Big Ben Pipe red BB+B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.