Детали за продуктот

New

Манжетни Caran D’Ache со кафена кожа

  • Кафена кожа од алигатор
  • Нерѓосувачки челик

22,400.00ден

1 in stock

250. 1 in stock . / .

Description

Скапоцени и модерни. Сигнализирајте го вашиот стил со овие луксузни манжетни. Нивното тело е покриено со вистинска кожа од алигатор. Алигаторската кожа се смета за навистина скапоцен материјал, редок и елегантен. Останатиот дел од телото е направен од нерѓосувачки челик.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Манжетни Caran D’Ache со кафена кожа”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.