Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Маркетинг за немаркетинг менаџери: Водич за 21 век за интегрирано управување со ресурси – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Маркетинг за немаркетинг менаџери: Водич за 21 век за интегрирано управување со ресурси

Автор на ова прекрасно издание е Нортон Пели. Тој има 25-годишно искуство во менаџментот, маркетинг-менаџментот и во развојот на производи во „McGraw-Hill Inc.“, „John Wiley & Sons“ и во „Alexander-Norton“. Издавачка куќа Арс Ламина.

1,390.00ден

2 in stock

17. 2 in stock . / / .

Description

За што се залага една компанија водена од маркетингот во епохата на Интернетот? Како еден немаркетинг-менаџер, зошто би обрнувале какво било внимание на оваа тема? Како вметнувањето на фините точки од оваа тема ќе придонесе за вашата ефективност на работното место? Во ерата на отворени или на електронски деловни организациски структури, многу менаџери и претприемници одеднаш откриле дека им е потребно за знаат многу повеќе за маркетингот отколку што некогаш мислеле дека треба да знаат. Ако сето ова ви звучи како да се однесува токму на вас, тогаш текстот во оваа книга е идеален извор за тие теми.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маркетинг за немаркетинг менаџери: Водич за 21 век за интегрирано управување со ресурси”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.