Детали за продуктот

Ново Продадено

Маркетинг менаџмент: пристап за донесување на стратегиски одлуки

Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки е е најсовремената и најдобрата книга достапна на интернет, со најновите развивања во интернет комуникацијата и дистрибутивната технологија во секое поглавје. Автори на книгата се Џон В. Мулинс и Орвил К. Вокер, а издавачка куќа е Арс Ламина. 

2,450.00ден

Out of stock

16. Out of stock / / .

Description

Седмото издание на Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки е сконцентрирано на донесување на стратегиски одлуки, што ја прави оваа книга различна од останатата литература што става поголем акцент на опишувањето на маркетинг феноменот наместо на стратегиските и тактичките одлуки што менаџерите и претприемачите мора да ги донесуваат секој ден.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маркетинг менаџмент: пристап за донесување на стратегиски одлуки”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.