Детали за продуктот

New

Масло за брада – Orange

  • Да се чува на собна температура и да не се изложува на сонце.
  • Маслото е термолабилно.
  • Во цената не е вклучена доставата 150 денари (120 денари за транспорт и 30 денари провизија)

800.00ден

2 in stock

1644. 2 in stock . / .

Description

Рачно направено за целосна нега на вашите брада и кожа. Со мирис на портокал. Ја хидрира брадата и го олеснува чешлањето. Ги спречува кршливоста на влакната, првутењето и сувоста на кожата. Ја прави брадата уредна, мека и мазна. Додатокот на природен витамин Е го прави ова масло antyage а и го забрзува растот на влакното со негова редовна употреба

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Масло за брада – Orange”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.