Детали за продуктот

New

Масло за брада – Secret Woods

  • Да се чува на собна температура и да не се изложува на сонце.
  • Маслото е термолабилно.
  • Пред употреба да се протресе.
  • Во цената не е вклучена доставата 150 денари

800.00ден

3 in stock

1647. 3 in stock . / .

Description

Secret Woods е масло за брада кое е направено од 100% органкси ладно цедени масла, не содржи никакви хемикалии, силикони и парабен. Направено за нега на влакното на брадата и кожата. #SecretWoods има силен, малку сладок и опоен мирис. Земјена и дрвна слатка арома која потсетува на влажна почва. Маслата од пачули, сандалово дрво и кедар се етеричните масла кои го даваат овој магичен мирис, а потпомагаат во спречување на паѓање на влакното, ја смируваат кожата, спречуваат инфекции, воспаленија и иритација. Маслото исто така потпомага во раст на влакното.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Масло за брада – Secret Woods”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.