Детали за продуктот

New

Масло за брада – Vanilla

  • Да се чува на собна температура и да не се изложува на сонце.
  • Маслото е термолабилно.
  • Пред употреба да се протресе.
  • Во цената не е вклучена доставата 150 денари

800.00ден

1 in stock

1646. 1 in stock . / .

Description

Медицинските експерименти покажале дека мирисот на ванила го намалува стресот и анксиозноста, а воедно делува смирувачки. Мирисот на ванила кај многу од нас знае да повлече многу позитивни асоцијации од детството. Направено од 100% природни ладноцедени органски масла, без парабен, го хидрира влакното и го прави здраво. Ги спречува кршливоста на влакната, првутењето и сувоста на кожата. Витаминот Е кој го содржи маслото во себе го поттикнува растот на влакното, 100% е природен и го забавува стареењето на кожата. Се користи за секоја должина на коса и брада. Од најкратка па до најдолга.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Масло за брада – Vanilla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.