Детали за продуктот

New

Машка престилка – Beard

Состав и карактеристики:

  • Димензија: 77 x 65 cm
  • Материјал: кепер
  • Одржување: рачно или машинско перење

1,250.00ден

3 in stock

1351. 3 in stock . .

Description

Креативно дизајнирана машка престилка од македонскиот креативец Тиноски. Таа претставува одличен додадок за сите оние мажи кои сакаат да ги покажат своите вештини во кујната. Уникатна и квалитетна!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Машка престилка – Beard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.