Детали за продуктот

New

Машки чорапи во кутија – Teen Box

  • Теен чорапи
  • Големина 29-45
  • Димензии 21-27 cm

 

649.00ден

4 in stock

1593. 4 in stock . / .

Description

Машки модели со највисок квалитет со сите карактеристики(антибактериски чорапичорапи кои се отпорни на потење и непријатни мириси) по цени со кои потрошувачот добива многу повеќе од вложеното.

Во кутијата се наоѓаат 5 модели на чорапи.

Во цената е вклучена и доставата 150 денари (120 денари за транспорт и 30 денари провизија)

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Машки чорапи во кутија – Teen Box”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.