Детали за продуктот

New

Модерна лептир машна

  • Во сетот добивате и гратис бело џебно марамче
  • Сетот го добивате спакуван во соодветна кутија
  • Достава во сите градови во МК

1,200.00ден

3 in stock

1664. 3 in stock . / .

Description

Handmade модерни лептир машни изработени во Македонија. Лептир машните се елегантни и безвременски и е многу битно да се научи кога и како се носат.

Пеперушката има лента со можност за прилагодување на должината според ширината на вратот, како и механизам за закопчување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модерна лептир машна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.