Детали за продуктот

New

Мојот живот во семејството Бин Ладен

Се омажи за братот на Осама Бин Ладин пред точно 40 години. Сега се осмели да ја раскаже својата приказна. Овој интернационален бестселер е шокантен приказ за тоа како е да се биде жена во Саудиска Арабија во денешно време.

330.00ден

2 in stock

194. 2 in stock . .

Description

Кармен Бин Ладин го тргна превезот за да ја открие приказната за семејството Бин Ладен во една од најтаинствените, најмоќните и најрепресивни земји во светот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мојот живот во семејството Бин Ладен”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.