Детали за продуктот

New

Моќта на навиките – Чарлс Дјухиг

Моќта на навиките изобилува со објаснувања на многу важни прашања:
– што претставуваат навиките и како работи мозокот
– какви навики имаат успешните луѓе и компании
– кое е Златното правило за промена на навиките…

450.00ден

2 in stock


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/woocommerce/single-product/meta.php on line 17
818. 2 in stock .

Description

Никогаш не е доцна да се смениме кон подобро. Тоа можеме да го постигнеме со менување на лошите и со зацврстување на корисните навики. Добитникот на Пулицерова награда, новинарот на Њујорк тајмс Чарлс Дјухиг нè води по тој пат на трансформација нудејќи ни едно ново поимање на човековата природа и нејзиниот потенцијал за развој

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Моќта на навиките – Чарлс Дјухиг”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.