Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Напред: Како Старбакс се бореше за неговиот живот без да ја изгуби својата душа – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Напред: Како Старбакс се бореше за неговиот живот без да ја изгуби својата душа

Втората најтешка работа во бизнисот е да се изгради успешно претпријатие –најтешката е да се менаџираат пресвртите, а сепак да се остане достоен на базичната култура и на вредностите на организацијата. Ова е класичен пример како може да се направи тоа.

“Напред!” на Хауард Шулц е една од најважните книги за лидерство и за промената на нашето време, и за секоја генерација на лидери.

330.00ден

2 in stock

190. 2 in stock . .

Description

На 26 февруари 2008 година, муштериите од 7.100 продавници на Старбакс во Соединетите Држави беа замолени да си заминат. Во следните три часа секој барист во секој Старбакс беше повторно воведен во уметноста на подготвување совршено еспресо. Настанот беше без преседан, но докажуваше само колку сè попоразителни стануваат работите во компанијата која не смееше да си дозволи уште една грешка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Напред: Како Старбакс се бореше за неговиот живот без да ја изгуби својата душа”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.