Детали за продуктот

New

Нотес Класична литература – Данте Алигиери

  • Број на страни: 112
  • Димензии : 120 x 168
  • Корица : Tврда

240.00ден

1 in stock

752. 1 in stock . .

Description

„Класична литература“ е ексклузивна серија богато дизајнирани нотеси создадени во чест на некои од најреспектабилните и извонредно важни книжевни автори низ историјата. Употребата на сликовен приказ во винтиџ стил и дизајн е со цел да ни пренесе уникатно чувство на свежина и да вдахне нов живот на сите големи книжевници чии имиња ги паметиме, но можеби сме ја заборавиле суштината на нивните дела.

Секој нотес, во чест на авторот, содржи внимателно избран и универзално прифатен негов цитат, со што се збогатува и вредноста на илустративниот дел на нотесот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Нотес Класична литература – Данте Алигиери”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.