Детали за продуктот

New

Нотес Мост Гоце Делчев – Скопје

  • Број на страни: 112
  • Димензии : 120 x 168
  • Корица : Tврда

240.00ден

1 in stock

748. 1 in stock . .

Description

Креативно дизајниран тематски нотес Мост Гоце Делчев – Скопје. Нотес кој може долично да ви послужи како планер, односно место каде што ќе може да си ги запишувате вашите обврски кои треба да ги завршите во текот на еден ден.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Нотес Мост Гоце Делчев – Скопје”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.