Детали за продуктот

New

Нотес Скопје

  • A6 големина
  • Димензии: (10,5cm x 14,8cm)
  • 80 листови
  • Дизајн на предна и задна страна

450.00ден

2 in stock

1111. 2 in stock . / .

Description

Креативно дизајниран тематски нотес Скопје, од македонскиот креативец Тиноски. Нотес кој може долично да ви послужи како планер, односно место каде што ќе може да си ги запишувате вашите обврски кои треба да ги завршите во текот на еден ден.

Овој нотес е А6 големина (10,5cm x 14,8cm) *80 листови *дизајн на предна и задна страна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Нотес Скопје”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.