Детали за продуктот

Ново

Нотес Стара чаршија – Скопје

  • Број на страни: 112
  • Димензии : 120 x 168
  • Корица : Tврда

240.00ден

2 in stock

Compare
Спореди
750. 2 in stock / .

Description

Креативно дизајниран тематски нотес Стара чаршија – Скопје. Нотес кој може долично да ви послужи како планер, односно место каде што ќе може да си ги запишувате вашите обврски кои треба да ги завршите во текот на еден ден.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Нотес Стара чаршија – Скопје”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.