Детали за продуктот

New

Нојферт архитектонско проектирање

Оваа книга претставува ресурс за студентите и архитектите, но може и да послужи како водич за градители и планери. Автор е Ернст Нојферт, а издавачка куќа Арс Ламина.

5,400.00ден

2 in stock

19. 2 in stock . / .

Description

Најновото 40-то издание на „Нојферт архитектонско проектирање“ претставува суштинска референца за проектирање и планирање на изградбата на кој било објект. Изданието е дополнето со ревидирани и ажурирани содржини и графика, јасно уредени функционални шеми и типологии кои нудат соодветно планирање, брз преглед и безбедно воведување во дизајнот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Нојферт архитектонско проектирање”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.