Детали за продуктот

New

Одговорот – Алан и Барбара Пиз

Сè што умот може да замисли и во што може да верува, телото може да го оствари.

400.00ден

2 in stock

823. 2 in stock . .

Description

Никогаш немојте да мислите „што ќе кажат другите“. Единствениот начин да избегнете критика е да не правите ништо, да не кажете ништо и да бидете ништо. А вие можете да остварите многу! Вие можете да ја создадете сопствената реалност. Едноставно  – запишете ги своите цели, определете крајни рокови и ќе видите како чудесно се отвораат патиштата за нивно остварување.

На тоа патување кон остварување на целите ќе ве води оваа книга, која ќе ве поучи како да ја преземете одговорноста за својот живот и да станете личност каква што сакате да бидете. Во неа ништо не е поврзано со моќта на волјата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Одговорот – Алан и Барбара Пиз”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.