Детали за продуктот

Ново

Окер-бордо деловна чанта

  • Окер-бордо боја
  • Кожна

17,000.00ден

2 in stock

Compare
Спореди
804. 2 in stock / .

Description

Окер-бордо деловна чанта изработена од квалитетна и внимателно избрана природна говедска кожа. Толку моќна и сестрана, да не постои ситуација во која не би ви била потребна. Двата долги метални патенти под себе кријат прегледна и добро организирана внатрешност на оваа Мануал чанта. Долгите  рачки комбинирани со памучен појас ветуваат удобност и сигурно, лесно и едноставно движење со оваа сјајна и оригинална чанта.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Окер-бордо деловна чанта”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.