Детали за продуктот

New

Пандемониум

Стариот живот е мртов. И старата Лена е мртва. Ја закопав. Ја оставив зад оградата, зад ѕидот од чад и пламен.

350.00ден

2 in stock

767. 2 in stock . .

Description

Во ова возбудливо продолжение на бестселерот „Делириум“, Лорен Оливер ја става Лена пред сосема нови предизвици и во многу опасности. Новата Лена е Невалидна – таа е дел од Дивината и движењето на отпорот, но е и многу посилна, поодлучна и посигурна во себе… Овој брилијантен роман е полн со електрицитет, забранета љубов, силен отпор против „зомбијата“ од другата страна на оградата, а и најава за првите зачетоци на револуцијата…

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пандемониум”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.