Детали за продуктот

New

Парфем Azzaro Chrome Pure 50мл

  • Ноти на бергамот и мандарина
  • Цвет на портокал и водени елементи

Совети за употреба

Овој мирис важи за секојдневна употреба и за толата сезона од годината. Неговиот интензитет во кожата е цврст и има висока издржливост. Овој мирис се порепорачуза мажи на возраст од 30 и 55 години.

3,444.00ден

1 in stock

198. 1 in stock . / .

Description

Azzaro Chrome Pure претставува тоалетна вода за мажи која припаѓа на семејството Citrus Aromatic. Овој мирис е лансиран во 2017 година. Неговата главна особина е неверојатната свежина која ги поплавува сетилата. Кај овој мирис може да се почуствува цитрусна свежина создадена од бергамот и мандарина. Кај овој парфем може да се видат чисти и транспарентни елементи како што се цветот на портокалот и водени елементи. Неговот шише е бело и овој парфем е најдобар за летниот период.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Парфем Azzaro Chrome Pure 50мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.