Детали за продуктот

New Sold

Пена-тонер за седа коса Wella SP 60+30мл

Што содржи?

  • Пигмент Mousse, црн 60 мл
  • Нежен шампон 30 мл
  • Чешел
  • Заштитни ракавици

1,645.00ден

Out of stock

239. Out of stock . / / .

Description

Wella SP пена-тонер за седа коса овозможува нежно, мазно враќање на природната боја во типично маженствена нијанса. Постојаната боја на коса е типично развиена за да се покрие сивата коса. Овој производ работи со користење на воздухот за да оксидира постојан пигмент во боја, оставајќи ја косата да изгледа сјајна и младешка.

Овој производ е идеален за темна коса со до 70 % бели влакна. Косата постепено ќе се затемнува по 3 дена од користењето на продуктот и исто така вклуува и сензитивен шампон за ефикасно отстранување на било каков остаток на боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пена-тонер за седа коса Wella SP 60+30мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.