Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда

По неверојатната сезона, нивните кариери и животи отишле во сосем спротивни насоки – Лауда станал почитуван советник за спорт, а Хант умрел на прилично млада возраст, водејќи живот типичен за еден тркач.

300.00ден

2 in stock

760. 2 in stock . / .

Description

Џејмс Хант и Ники Лауда дефинираa една доба во Формула 1 во ’70-тите години на минатиот век. Нивната битка на Светското првенство во 1976 се смета за една од највозбудливите и најдраматичните во историјата на спортот. Ова е приказна за таа сезона, но и многу повеќе.

Легендарното враќање на Лауда по речиси смртните повреди и титулата на Хант носат една сосем нова генерација на следбеници кои претходно биле имуни на спортот. „Плејбојот и Стаорецот“ повторно ја оживува таа приказна.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.