Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Практика на односи со јавност – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Практика на односи со јавност

Фрејзер П.Сејтел е вонреден професор на Универзитетот од Њујорк и повремен професор на Универзитетот од Флорида. Тој со овој текст покажува дека добрите односи со јавноста нема да ги решат актуелните проблеми со рецесијата. Издавачка куќа Арс Ламина.

3,450.00ден

2 in stock

18. 2 in stock . .

Description

Ефективните односи со јавноста станаа примарна одговорност на секој лидер бидејќи сега медиумите не доааѓат со пенкала и со преносливи компјутери, туку со мобилни телефони со тастатури, кои директно ја пренесуваат информацијата. Дури и во оваа ера на слободни и многубројни медиуми, градењето цврсти и долготрајни односи со новинарите сè уште се базира на практицирањето односи со јавноста.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Практика на односи со јавност”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.