Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Прирачник на тренерите од НБА-лигата: техники, тактики и поенти за подучување – FRIDAYSHOP

Детали за продуктот

New

Прирачник на тренерите од НБА-лигата: техники, тактики и поенти за подучување

Тренирање? Да, дури и во лига што е преполна со неверојатен талент и физички предиспозиции, неопходно е подучувањето на играчите, како и тактичките маневри и стратегиите на тренерите.

800.00ден

3 in stock

1642. 3 in stock . .

Description

Прирачникот на тренерите од НБА-лигата ве води на тренинзите и покрај аут-линијата преку детални стратегии за игра во напад и одбрана, и многу повеќе од најдобрите тренери кои се способни да го извлечат најдоброто од екипата на теренот. Дозволете имињата како што се Фил Џексон, Мајк Дантони, Ејвери Џонсон, Стен Ван Ганди, Џорџ Карл, Еди Џордан, Мајк Данливи, Карим Абдул-Џабар и многу други главни и помошни тренери да ви дадат нов увид во играта од кои вашата екипа и вашите играчи ќе имаат корист.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прирачник на тренерите од НБА-лигата: техники, тактики и поенти за подучување”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.