Детали за продуктот

New

Ранец (basic) – Не ми го троши времето!

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,000.00ден

4 in stock

1799. 4 in stock . / .

Description

Класичен минималистички ранец идеален за секојдневно носење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ранец (basic) – Не ми го троши времето!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.